Intéző

Kedves Testvérek!

Horta Gábor vagyok, 67 éves, a Kondorosi lakónegyedben lakunk feleségemmel. Két felnőtt gyermekünk van, fiúnk Tahitótfaluban él a családjával (1 gyermek), lányunk pedig Münchenben, aki férjével most várja első gyermeküket.

Több mint 45 éve dolgozom, alapvetően mindig szervezési jellegű feladatokat végeztem különböző beosztásokban (osztályvezető, gazdasági igazgató, ügyvezető igazgató, tanácsadó stb.) így talán ennek is köszönhető, hogy rám esett Henrik atya és a bíráló bizottság választása, hogy a jövőben ellássam a Közösségi Ház intézői feladatait.

Mindnyájunk nagy örömére elkészült a Plébánia Közösségi Háza, melyet hamar használatba is vettek a hívek, s már ott zajlik a hittanoktatás, a cserkészet, a különböző közösségek által szervezett események – és még sok minden más, ami segíti a hitéletet.

A közeljövő legfontosabb feladata, hogy kialakuljon az a rend, ami lehetővé teszi a Közösségi Ház hatékony működését és egyúttal biztosítja a rendezettséget és a tisztaságot, a sok esemény összehangolásával. (Készül már a Házirend, és igyekszem áttekinteni mindazon feladatokat, melyek ellátása szükségszerű).

A rend és a tisztaság fenntartásában jelentős szerepe van mindazoknak, akik használják a Közösségi Házat, hogy mindig olyan állapotban hagyják el a termeket, amilyen állapotban használatba vették azokat. A különböző programok, és azok esetleges elmaradásának időben történő jelzése, a kulcsok időben történő felvétele és leadása is mind-mind szükséges, hogy tervezhetően hasznosíthassuk a rendelkezésre álló területet.

A Közösségi Ház működése során vannak olyan állandó feladatok, amelyek kapcsán számítunk a testvérek segítségére (pl. takarítás, kisebb-nagyobb belső szerelési munkák, függönyvarrás stb.), így azok, akik szeretnének és tudnának is segíteni a Közösségi Ház hatékony működtetésében, azokat kérem, hogy jelezzék szándékukat és azt a területet, amiben számíthatunk a részvételükre az alábbi elérhetőségeken.

E-mail: intezo.kozossegihaz(at)gmail.com

Telefon: 30/458-2760 vagy 30/490-8866

Budapest, 2021. november 4.